Automatiseringsoplossingen voor farmacie en cosmetica

In de farmacie en cosmetica is een flexibele, reproduceerbare productie onontbeerlijk. Onze jarenlange ervaring in deze sector berust op de concept ontwikkeling en realisering van toegankelijke automatiseringsoplossingen. In nauwe samenwerking met onze klanten en machine- en installatie leveranciers realiseren wij op maat gesneden concepten. Mede door nauwe samenwerking met gerenommeerde hoge scholen ontvangen wij innovatieve inspiratie, die in onze sector-specifieke oplossingen worden meegenomen.

Onze jarenlange ervaring in deze branche is gebaseerd op conceptontwikkeling en de realisatie van geïntegreerde en intelligente MES- en automatiseringsoplossingen. Bovendien bieden we met ons in eigen huis ontwikkelde procesbesturingssysteem Plant iT een bewezen oplossing voor geïntegreerde procesautomatisering, inclusief MES-functionaliteit. Onze GMP-compatibele oplossingen voldoen aan internationale voorschriften, zoals FDA 21 CFR part 11 Elektronische vastlegging en elektronische handtekeningen. Hier vindt u meer informatie over Good Manufacturing Practice (GMP) met Plant iT hier.

Verscheidende bedrijven zoals Bayer, Fresenius Kabi or Merck, vertrouwen op onze oplossingsvaardigheden en opgedande expertise sinds vele jaren.