Toepassingsgebieden voor de farmaceutische en biofarmaceutische industrie

Onze geïntegreerde, transparante en flexibele proces control systeem Plant iT biedt de ideale software structuur aan voor productie installaties in de chemie en fijnchemie industrie. Plant iT is een geavanceerde en industriespecifieke systeem oplossing die uitgebreide IT ervaringen en chemicale expertise combineert in een enkele control systeem. Het is de perfecte optie voor zowel nieuwe installatie als voor de vervanging van bestaande automatiseringsystemen

Wij bieden automatiseringsoplossingen aan voor de volgende productiegebieden:

 • Goederenontvangst
  Materiaalbeheer, magazijnbeheer, logistiek
 • Laboratorium
  Procesgeoriënteerde experimentele procedures
 • Vullen en verpakking
  Verpakkingsmanagement, prestatiebeheer (OEE), management van de productiegegevens
 • Bijkomende afdelingen
  Bouwtechniek, voorraadtechniek, energiebeheer, verpakkingseenheden, GMP-bewaking
 • Productie
  Orderbeheer, receptbeheer, productieproces, procesengineering-processen, wegen en doseren (automatisch/handmatig), voorbereidings- en mengsystemen, verwerkingsinstallaties (batch of continu), reinigen (CIP/SIP)

Onze industriespecifieke kennis is gebaseerd op de jarenlange samenwerking met system integrators en machine- en installatieleveranciers. Naast de aanstelling en uitbreiding van onze control systemen, bieden wij ook advies en begeleiding over de introductie van de uitgebreide MES (Manufacturing Execution System) oplossingen voor productiefaciliteiten.