Automatiseringsoplossingen voor de voedingsmiddelen industrie

Op het gebied van de klassieke vervaardiging van levensmiddelen, middels onder andere meng- en doseerprocessen, is een flexibele reproduceerbare productie onontbeerlijk. Door de nauwe samenwerking met onze klanten, machine- en installatieleveranciers en gerenommeerde hoge scholen, kunnen wij de laatste trends in de procesbesturing met specifieke sectorkennis verenigen en op maat gesneden geïntegreerde oplossingen realiseren op het gebied van procesbesturing, MES-integraties en ERP-koppelingen.

Onze control system Plant iT biedt de benodigde flexibiliteit en integratie en voldoet ook aan de Requirements of EU Regulation 178/2002. De modular proces control system maakt optimaal gebruik van alle ervaringen die we in meer dan 30 jaar in de voedingsmiddelen industrie hebben opgedaan. Daardoor kunnen we onze klanten een control systeem met geschikte functies aanbieden: van operating data acquisitie tot aan proces controle technologie en batch systems die functioneren voor complete production management (MES – Manufacturing Execution System) als ook voor de integratie van ERP, LIMS en maintenance systems.

Verscheidene bedrijven, zoals BASF, BK Guilini, Glockenbrot Bäckerei, Jowa, Kerry and Unilever vertrouwen sinds vele jaren op onze proces control systeem Plant iT.