Plant iT archiefbeheer: Lange-termijn-archiefoplossing

Data zijn de doorslaggevende factor als het gaat om het concurrentievermogen van bedrijven en worden door velen beschouwd als de essentiële brandstof van de 21e eeuw. Het is een onmisbaar criterium om ervoor te zorgen dat de grote hoeveelheden data, die tijdens de productie gegenereerd worden, beschikbaar zijn om aan de respectievelijke eisen van de klant te voldoen. De archiefbeheermodule Plant iT biedt een oplossing voor het archiveren van alle transactiegegevens die zijn vastgelegd in het besturingssysteem.

De onderzoeksaanvragen worden verwerkt via bestaande Plant iT-clients. Verschillende filters (bv. bestelnummer, recept, ontvangen goederennummer) maken handige zoekopties mogelijk op basis van gedetailleerde informatie binnen de respectieve batch, waaronder bv. receptparameters, tussenkomst van de operator of verbruiksniveaus.

Efficiënte archivering op lange termijn

Alle transactiegegevens van het controlesysteem zijn dan beschikbaar voor onderzoeksdoeleinden en blijven dit gedurende drie jaar of langer. Data kunnen van de productieserver naar het archiveringssysteem worden overgedragen door simpelweg de back-up van de database te kopiëren.
 Het gebruikersvriendelijke ontwerp van de Plant iT-archiefbeheerder maakt de intuïtieve bediening van de module en snelle toegang tot gegevens die zijn opgeslagen in het archief mogelijk. Bovendien wordt het gestroomlijnde softwareontwerp bereikt zonder extra stuurprogramma's, applicaties of andere add-ons.