ProLeiT – Onze Missie

Doelstellingen:

Ons doel is continue verbetering. Onze producten en oplossingen bieden de grootst mogelijke toegevoegde waarde voor onze klanten door gebruik te maken van de volgende bronnen:

  • ons systeem - Plant iT
  • onze medewerkers
  • onze knowhow
  • beschikbare budgetten

 

Onze missie:

Onze producten en oplossingen zorgen ervoor dat onze eindklanten hun steeds complexer wordende productieprocessen, kunnen controleren, bewaken en optimaliseren. Onze OEM-klanten zijn in staat op maat gemaakte automatisering concepten te ontwikkelen. Onze system integrators gebruiken onze producten om betrouwbare oplossingen voor klanten te ontwikkelen, met het hoogste niveau van productiviteit.

We dragen bij aan het succes van al onze klanten.

Het tegemoet komen aan de hoge verwachtingen van onze klanten heeft de hoogste prioriteit.

 

Onze visie:

In onze doelsectoren is ProLeiT 's een toonaangevende producent van state of the art automatisering oplossingen voor de optimalisatie van productie-installaties en processen.

Dankzij onze kennis en kunde van systeemontwikkeling, project management en technologische know-how, helpen wij de technische IT-markt (PCS, MES) vorm te geven. Door het ontwikkelen van innovatieve systemen en oplossingen zetten wij een standaard voor de markt. Op maat voor de klant.

ProLeiT is zeer winstgevend en is trots op de mogelijkheid haar gemotiveerde en getalenteerde medewerkers te helpen ontwikkelen.
Wij bieden onze partners actieve ondersteuning op het gebied van ontwikkeling, productie en engineering die nodig is om succesvol te zijn in aangewezen markten.
We hebben een uitstekende reputatie als werkgever en helpen stimuleren talent door het aanbieden van stageplekken. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze omgeving en willen een voorbeeld zijn.