Automatiseringsoplossingen voor de chemie en fijnchemie industrie

In de chemie en fijnchemie is een flexibele, reproduceerbare productie onontbeerlijk. De belangrijkste benodigdheden van deze industrie zijn zonder twijfel de groeiende aanbod aan producten, optimalisatie van het productieproces en het vasthouden aan de wettelijke verplichting van ondersteunende documenten. Deze opdrachten kunnen alleen worden vervuld door een systeem die controleert, monitort en het gehele productieproces op een integrale en precieze manier analyseert.

Onze jarenlange ervaring in deze sector berust op conceptontwikkeling en realisering van toegankelijke automatiseringsoplossingen. In nauwe samenwerking met onze klanten en machine- en installatieleveranciers realiseren wij op maat gesneden concepten. Mede door de nauwe samenwerking met gerenommeerde hoge scholen ontvangen wij innovatieve inspiratie die in onze sector-specifieke oplossingen worden meegenomen. Onze industrie gedreven bestuursstructuur, bestaande uit hooggekwalificeerde procesingenieurs, elektronische ingenieurs, computerwetenschappers voedseltechnologen en master brewers, verdienen daarom een speciale vermelding.

Met onze zelfontwikkelde proces controlesysteem Plant iT stimuleren we een bewezen oplossing voor de geïntegreerde procesautomatisering inclusief MES-functionaliteiten. Verscheidende bedrijven zoals BASF, Clariant, Henkel, Hilti, LyondellBasell or Diversey vertrouwen op onze oplossingsvaardigheden en de sinds vele jaren opgedane expertise.