Automatiseringsoplossingen voor de proces industrie

Al meer dan 30 jaar leveren we geïntegreerde automatiseringsoplossingen aan de proces industrie: van de grondstoffen tot het eindproduct en van de besturing, de processen en de fabriekscontrole (MES) tot het bedrijfsmanagement (ERP).

We zijn bekend met alle technologieën en specifieke vereisten van de verschillende sectoren. Dit is onze leidende visie, zowel in onze op uw industrie aangepaste bedrijfsstructuur als in de sectorafhankelijke functies van ons eigen procesbesturingssystemen Plant iT.

In de industriële kenniscentra werken elektrotechnisch ingenieurs en computerdeskundigen nauw samen met procestechnici, brouwers, zuiveltechnologen en chemisch ingenieurs. Deze projectteams begrijpen de processen van onze klanten en kunnen ze implementeren in de automatiseringsoplossingen. Omdat we de systemen zelf ontwikkelen, kunnen we specifieke vereisten direct integreren in ons procesbesturingssysteem.

Tegelijkertijd profiteren onze klanten van de voordelen van een middelgroot bedrijf, zoals een persoonlijke klantenservice, een flexibele benadering en een snelle besluitvorming.

Drankenindustrie

Brouwerijen industrie

Voedingsmiddelen industrie

Bakkerij industrie

Zuivel industrie

Farmacie & Cosmetica

Chemie