Succesvolle projecten met Plant iT of brewmaxx LMS

Hieronder vindt u een overzicht van de talloze toepassingsgebieden van onze lijnmanagementsystemen voor de verschillende sectoren:

Bad Dürrheimer Mineralbrunnen GmbH & Co. KG Heilbrunnen, Duitsland
Plant Acquis iT voor alle bottelinstallaties.

 

J. Bauer GmbH & Co. KG, Duitsland
Verzamelen van productiegegevens voor een melkbottelinstallatie, gekoppeld aan het ERP-systeem. Batchtracering voor de productie- en materiaalidentificatie in de lijn.

 

Coca-Cola, Duitsland
Beheer van de productiegegevens van alle installaties voor een PET en een bottelinstallatie (nieuwe installaties), systeemrenovatie van bestaande bottelinstallaties.

 

Danone, Duitsland
Beheer van de productiegegevens via intranet. Efficiëntieanalyse met HTML-ondersteuning.

Egger Privatbrauerei, Albert Egger AG, Oostenrijk
Lijnmanagement voor een inbliklijn op basis van de Weihenstephan Standards 2005.

 

Friesland Campina, Nederland
Gebruik van Plant Acquis iT als productiebeheersysteem; integratie van 13 verpakkings- en 4 voorbereidingsinstallaties. Bewaking van de beschikbaarheids-, prestaties- en kwaliteitsindicatoren, productiviteitsvergelijking van de lijnen via KPI's.

Eckes-Granini Group GmbH, Duitsland
Beheer van productiegegevens voor 4 bottelinstallaties, orderbeheer via de database van de klant. Vaststellen van storingsoorzaken via Filler Stop Tracker, rapportage en analyse van OEM KPI's met Plant iT Production Report Designer, implementatie van mobiele WLAN draagbare scanners voor gegevens over grondstoffen.

Grolsch, Nederland
Beheer van productiegegevens voor 7 bottelinstallaties, geïntegreerde orderverwerking via SAP, diagnose (Filler Stop Tracker) en optimalisatie via OEE, ordergerelateerde materiaalidentificatie voor grondstoffen en voorraad.

 

KHS
Wereldwijd gebruik van Plant Acquis iT als OEM-oplossing voor het verzamelen van productiegegevens in bottelinstallaties.

 

SAB Miller, Uljanowsk / Rusland
MES met batchtracering van de ontvangst van grondstoffen tot het transport van de eindproducten naar de winkels, inclusief de bottel- en verpakkingsinstallaties.

Ur-Krostitzer, Duitsland
Gebruik van Plant Acquis iT als productiebeheersysteem voor de glasvulling. Vaststellen van storingsoorzaken via Filler Stop Tracker. Evaluatie van de installatie-output via de STANLY Status Analyzer. Genereren van een orderlijst, inclusief itembeheer met geïntegreerde rapportage.

Warsteiner Brauerei, Haus Cramer KG, Duitsland
Beheer van productiegegevens voor 4 bottelinstallaties, orderverwerking via Microsoft Excel, Filler Stop Tracker, rapportages via koppeling met de botteldatabase van de klant.