Ontwikkelingen in de procesautomatisering voor de toekomst

We ontwikkelen automatiseringsoplossingen en Proces Control systemen, waarmee we de productieprocessen van vooraanstaande internationale fabrikanten automatiseren. Van grondstof tot het eindproduct. Onze innovatieve oplossingen en producten bieden volledige verticale integratie – van process control tot MES en verder tot het management niveau (ERP).

Sinds de oprichting in 1986 heeft "ProLeiT Gesellschaft für technologieorientierte Prozessleit- und Steuerungssoftware mbH" maatwerk oplossingen ontwikkeld voor zijn klanten in de drank- en voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische en chemische industrie. Wij realiseren turn-key projecten met het compleet intern ontwikkelde proces besturingssysteem, Plant iT en brewmaxx.

In augustus 2020 werd ProLeiT onderdeel van Schneider Electric, de wereldwijde specialist voor digitaal energiebeheer en automatiseringsoplossingen met meer dan 137.000 medewerkers in meer dan 100 landen. De toevoeging van de expertise van ProLeiT verbetert de innovatieve oplossingen en diensten van Schneider Electric voor verpakte consumentengoederen, die energie-efficiëntie en productiviteitsbesparingen opleveren, en aanzienlijke voordelen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid van mensen, apparatuur en duurzaamheid.  

Als middelgroot bedrijf en aanbieder van oplossingen voor de procesindustrie beschikken we over een uniek portfolio van zelfontwikkelde systemen, over hoogopgeleid personeel met technische en engineering-vaardigheden, evenals onze eigen 24-uurs hotline. Deze elementen hebben gezorgd voor groei, geslaagde projecten en een hoge klantentevredenheid, al meer dan 30 jaar.