ProLeiT OEM Solution Program

Smart factory, big data, industrie 4.0, geïntegreerde productie.

Steeds meer klanten verwachten van hun leveranciers van installaties en machines een geïntegreerde digitalisatiestrategie. Dankzij de groeiende stroom aan informatie kan aan dergelijke verwachtingen echter alleen met passende software en deskundig personeel worden voldaan.
Ons besturingssysteem en de MES-oplossingen Plant iT en brewmaxx bieden samen met ons uiterst bekwame personeel de perfecte oplossing voor dit soort problemen.

Ontdek de voordelen van innovatieve en gestandaardiseerde oplossingen van ProLeiT om complexe processen configureerbaar en begrijpelijk te maken. Naast meer dan 30 jaar ervaring bieden we ook omvattende industriële know-how. Waarom zou u uw klanten, naast machines en installaties, geen innovatieve systeemoplossingen aanbieden van ProLeiT? Een partnerschap met ons biedt toegevoegde waarde voor uw klanten. Blijf uw concurrenten een stap voor en vermijd riskante investeringen. We bieden u uitgebreide, individuele ontwerpopties voor een eersteklas-partnerschap en voorzien u van de nodige mankracht - van adviseur tot projectontwikkelaar. Communiceer proactief met uw klanten en bied hen concrete oplossingen aan voor hun digitaliseringsstrategie. Blijf onafhankelijk en bereik meer met de oplossingen van ProLeiT.

 

Uw voordelen als OEM-partner

Als onderdeel van ons OEM-oplossingsprogramma profiteren partners uit de sector machine- en installatiebouw van de volgende diensten:

  • Individuele klassenbibliotheken

We ontwikkelen samen met u individuele automatiseringsklassen en geven workshops om te laten zien hoe gestandaardiseerde toepassingen werken, die u dan evenredig over uw installaties en machines kunt verdelen. Het resultaat is dat individueel programmeren tot een minimum wordt beperkt.

  • Schaalbaar licentiesysteem

Dankzij ons flexibele licentiesysteem kunt u elementen van bijna alle basissystemen, modules en add-ons combineren op basis van uw individuele behoeften en zo de ideale licentie-omvang kiezen.

  • Stand-alone MES

Om u maximale flexibiliteit te garanderen bij de keuze van een systeem, kunt u het manufacturing execution system (MES) onafhankelijk van de besturing en het ERP-systeem installeren. We zorgen voor de integratie in bestaande systemen van derden en maken een coherente gegevensanalyse mogelijk door de relevante informatie samen te vatten op ons webportaal met klantspecifieke analyse-dashboards.

  • Oplossingen voor micro-installaties

Voor onze schaalbare producten bieden we ook oplossingen voor systemen met één station en een aantrekkelijk OEM-licentiemodel voor micro-installaties. Voorgeconfigureerde sjablonen maken snelle toegang tot engineering-rollen mogelijk en zorgen voor een hoog niveau van hergebruik voor andere projecten. Aan de behoeften van klanten kan eenvoudig worden voldaan door parameters te configureren.

  • Service en ondersteuning

We ondersteunen klanten in meer dan 100 landen en garanderen uitstekende lokale aanwezigheid via onze eigen filialen, excellente ondersteuning in de nationale taal en onze internationale partners. We bieden u en uw klanten 24/7 ondersteuning met tickettracking, automatische emails over innovaties, toegang tot onze kennisdatabank en uw eigen downloadgedeelte waar u voorbereide bestanden kunt downloaden.

  • Verkoopondersteuning

We bieden onze gecertificeerde OEM-partners verkoopondersteuning. We bieden ook deskundige ondersteuning voor alle aspecten van ons systeemplatform en de desbetreffende licentieprocedure. Verder zorgen we ervoor dat u uw klanten het bestmogelijke advies kunt geven en de toegevoegde waarde van 'machines en software' kunt demonstreren. Bij onze regelmatig gehouden partnerdagen ontvangt u gedetailleerde informatie over toepassingsvoorbeelden en nieuwe producten.

  • Training en bijscholing

We bieden standaard producttraining en OEM-training op iedere locatie voor diverse toepassingsgebieden. Er zijn ook webinars en projectspecifieke trainingen beschikbaar. Bij onze partnerdagen ontvangt u een gedetailleerd overzicht van actuele thema’s.

  • Subondernemers

Moest u projecten afblazen vanwege personeelsgebrek, of omdat de omzetting en complexiteit van bepaalde functies buiten uw deskundigheidsveld vielen? Met behulp van ProLeiT kunt u de deskundigheid van uw team vergroten en de oplossing vinden. De ondersteuning van onze technici en ingenieurs kan u helpen om een groter aantal projecten af te handelen zonder dat u meer vast personeel in dienst hoeft te nemen.

  • Bruikbaarheid

Een identieke 'look and feel' wordt gegenereerd door een standaard bedieningsfilosofie voor al onze besturingssystemen en een zeventalige gebruikersinterface die is ontworpen voor aanraakschermen en die kan worden bestuurd met multi-touch-bewegingen. Maximale gebruiksvriendelijkheid is gegarandeerd.

  • White label-oplossing

Met de white label-oplossing kunnen we onze software van uw logo voorzien en zelfs de grafische gebruikersinterface (GUI) aanpassen aan uw corporate design.

 

Snelle en simpele wijzigingen

Ingesleten gewoontes veranderen is moeilijk. Dankzij ons beproefde nieuwe gebruikersprogramma voor nieuwe OEM-partners profiteert u van onze stap-voor-stap-adviezen en tips bij de implementatie van ons systeem. U ontvangt doelgerichte technische training en extra ondersteuning gedurende initiële projecten door een gekozen project engineer die expert is op uw vakgebied.

Samen met u zorgen we ervoor dat de overgang van de bestaande automatiseringsoplossing succesvol voltooid wordt met minimale onderbreking. Dankzij onze hoge mate van automatisering wordt de inbedrijfstelling tot in de perfectie voorbereid en uitgevoerd. We garanderen verder een snelle responstijd als u professionele modificaties nodig heeft tijdens een projectfase of bij de installatie.