brewmaxx webportaal: Toepassingen voor webrapportering

Met het browser gebaseerde brewmaxx-webportaal kunnen gebruikers eenvoudig online-rapporten opvragen via een pc, tablet en smartphone. Het is niet nodig om software van derden te installeren, bv. Java, Silverlight of Flash.

Benut het potentieel optimaal

Het brewmaxx-webportaal biedt toegang tot brewmaxx-rapporten van verschillende productieservers en tot de rapporten die door de SQL Server Reporting Services worden gegenereerd. Als gevolg hiervan kunnen rapporten die zijn gemaakt via Microsoft Reporting Services data van verschillende bronnen verwerken (bv. databases van derden, OLAP, webservices). Alle rapporten van alle bronnen worden hier weergegeven in dezelfde gebruikersinterface samen met hun parameters. Het webportaal slaat ook belangrijke parameters op (bv. tijdspanne, installatie, materiaal) en wijst deze vooraf toe voor toekomstig gebruik. De herhaalde invoer van invoerwaarden kan dus worden vermeden of verminderd.

Een ander beslissend voordeel van het webportaal is het gebruikersbeheer van brewmaxx. Gebruikers kunnen centraal en eenmalig voor server-gerelateerde webtoepassingen worden gegenereerd. Het beheer van uw rechten vindt plaats in de gecentraliseerde brewmaxx Configuration Manager. Bovendien is het webportaal al opgenomen in de basissystemen brewmaxx en brewmaxx Integrate .