Krachtige add-ons voor Plant iT

Het modulaire systeemontwerp van Plant iT: basissystemen, modules en add-ons.

De Plant Acquis iT add-ons

Plant Acquis iT Messenger

Automatische alarmberichten

Plant Acquis iT Messenger is een meldingssysteem voor het melden van belangrijke alarmen aan verantwoordelijk personeel. De add-on kan optioneel worden geïnstalleerd in het basissysteem Plant Acquis iT, mits de technische infrastructuur op de locatie de communicatiemethoden ondersteunt.

Meer

Plant Acquis iT EnMs

Energiebeheersysteem

Plant Acquis iT EnMS is het energiebeheersysteem van Plant iT en kan altijd worden geïntegreerd als een add-on voor procesbesturingssystemen. Hiermee kunnen productiebedrijven hun volledige potentieel benutten voor het verbeteren van de energie-efficiëntie, het spotten en documenteren van het energieverbruik voor de productie-installatie en het constant verhogen van het energieverbruik.

Meer

Plant Acquis iT LMS

Lijnbeheer voor vul- en verpakkingslijnen

Plant Acquis iT LMS van ProLeiT biedt een add-on voor het productiegegevensbeheersysteem Plant Acquis iT, waardoor eenvoudige toegang tot de wereld van lijnbeheer mogelijk wordt. In tegenstelling tot traditionele LMS-oplossingen biedt Plant Acquis iT Compact een snelle, eenvoudige en kosteneffectieve implementatie met gereduceerde sensortechnologie, licentievereisten en technische vereisten.

Meer

De Plant Direct iT add-ons

Plant Direct iT Visu-Recorder

Registratie en uitvoer van procesvisualisaties

Plant Direct iT Visu-Recorder is een speciale functie van het procesbesturingssysteem Plant iT. Met deze optionele add-on kunnen processen met terugwerkende kracht worden gevolgd via de standaard gebruikersinterface.

Meer

Plant Direct iT Equipment Modules

For context-specific applications

The various equipment modules (EMs) and context-specific applications are optionally available as an add-on for Plant iT systems. Depending on the plant section, manufacturer and function, various equipment modules are provided.

Learn more

Plant Direct iT Maintenance

Compacte oplossing voor onderhoudsbeheer met een hoge mate van individualisering.

Een efficiënte onderhoudsplanning is essentieel om een maximale beschikbaarheid van de installatie te garanderen en te behouden. Door middel van de add-on Plant Direct iT Maintenance, biedt ProLeiT een compacte en parametreerbare oplossing voor het evalueren en plannen van alle onderhoudsactiviteiten.

Meer

Plant Direct iT Smart Operations

Mobile plant monitoring in real time

The Plant Direct iT Smart Operations for mobile end devices bring you closer to your machines, plants and automation processes. The applications therefore contribute significantly to greater efficiency and availability. Enjoy a substantial gain in mobility and flexibility when monitoring and controlling your plants in the future – locally, globally and holistically.

Learn more

De Plant Liqu iT add-ons

Plant Liqu iT Routing Management

Regelgestuurde routing-orders

Met de add-on Plant Liqu iT Routing Management kunnen regelgestuurde routingorders met dynamisch zoeken en toewijzen van routes eenvoudig worden geïntegreerd in het orderproces.

Meer

De Plant Batch iT add-ons

Plant Batch iT MWS

De weegassistent voor handmatige weegprocessen

Het nieuwe handmatige weegsysteem (MWS) van ProLeiT, een add-on voor het modulaire procesbesturingssysteem Plant iT, levert een intelligente weegassistent die de heldere verwerking van stuklijsten mogelijk maakt, terwijl de operatoren visueel en betrouwbaar door het weegproces geleid worden, geholpen door vijf kleuren gradaties.

Meer

De Plant Integrate iT add-ons

Plant Integrate iT Workflow

Workflow-Managementsystemen

Plant Integrate iT biedt een efficiënt MES-workflow-managementsystemen voor productierelevante bedrijfsprocessen. Het door een database ondersteunde systeem kan worden gebruikt voor het beheren en bewaken van automatische en handmatige processen in de productie-omgeving.

Meer

Plant Integrate iT Batch Cockpit

Het toegangspunt tot geïntegreerde batchanalyse

De add-on Plant Integrate iT Batch Cockpit van ProLeiT is een software-oplossing voor meer transparantie en efficiënter installatiegebruik in de procesindustrie. De add-on is bedoeld voor het evalueren, verwerken en valideren van productiegegeven.

Meer


Uw contactpersoon voor de Plant iT add-ons

Annika Bauer
Senior Offer Manager
E-mail: proleitsales.request@se.com