Complete oplossingen voor de procesindustrie De ProLeiT-oplossingen met geïntegreerde informatieverwerking

We bieden operators van productie-installaties professionele ondersteuning en begeleiding, en helpen hen met het implementeren van consistente IT- en automatiseringsoplossingen.

Profiteer van onze proceskennis en jarenlange ervaring in de voedingsmiddelen- en drankindustrie en in de farmacochemie. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen we niet alleen onze eigen procesbesturingssystemen, maar leveren we ook branchespecifieke automatiseringsoplossingen op maat voor onze klanten. Deze oplossingen werken onafhankelijk van bestaande SCADA- of procesbesturingssystemen of als onderdeel van onze procesbesturingssystemen Plant iT en brewmaxx.

Onze diensten zijn ontwikkeld voor alle productieprocessen, van de aanvoer van grondstoffen (zoals automatisering van weegsystemen) tot de vulling van eindproducten (zoals Filler Stop Tracker). Onze geïntegreerde automatiseringsoplossingen verwerken dus alle informatie, van veld- en procesbesturing (PCS) tot Enterprise Resource Planning (ERP).

Een deel van onze oplossingen valt onder de term MES (Manufacturing Executing Systems). Er zijn al talloze MES-functies geïntegreerd in onze processystemen. Klik op het betreffende kader voor meer informatie.