Combineer het beste - Plant iT modules

If required, the Plant iT modules can be combined with the base systems. This is possible at the start of engineering or at a later date. The individual modules have been developed for typical fields of application and complement the base System with additional technological functions. Examples of this are processrelated materials Management or integrated interfaces for connection to external enterprise resource planning systems, e.g. SAP, Oracle, Microsoft, etc.

Plant iT modules

Plant iT connect

Interfacemanager

Parametriseren in plaats van programmeren is het centrale principe van het totale Plant iT-systeemplatform. Plant iT connect gebruikt dit principe voor de implementatie van communicatie-interfaces tussen een Plant iT-systeem en externe systemen.

Meer

Plant iT material

Procesgerelateerd materiaalbeheer

Een van de belangrijkste instrumenten voor een effectief beheer van orders en receptgestuurde productieprocessen is een procesgerelateerd materiaalbeheer met een nauwkeurig online overzicht van alle materiaaltransacties.

Meer

Plant iT archive manager

Lange-termijn-archiefoplossing

De archiefbeheermodule Plant iT biedt een oplossing voor het archiveren van alle transactiegegevens die zijn vastgelegd in het besturingssysteem.

Meer

Plant iT web portal

Toepassingen voor webrapportering

Met het browsergebaseerde Plant iT webportaal kunnen gebruikers eenvoudig online-rapporten opvragen via een pc, tablet en smartphone. Het is niet nodig om software van derden te installeren, bv. Java, Silverlight of Flash.

Meer


Uw contactpersoon voor de Plant iT modules

Annika Bauer
Senior Offer Manager
E-mail: proleitsales.request@se.com