Krachtige add-ons voor brewmaxx

Lees op de volgende pagina's meer over de specifieke modules en add-ons voor brouwerijen, die kunnen worden gecombineerd met het procesbesturingssysteem brewmaxx.

De brewmaxx add-ons

brewmaxx Messenger

Remote messaging-systeem

brewmaxx Messenger is een meldingssysteem voor het melden van belangrijke alarmen aan verantwoordelijk personeel.

Meer

brewmaxx EnMs

Energiebeheersysteem

brewmaxx EnMS is het energiebeheersysteem van brewmaxx en kan op elk moment worden geïntegreerd als een add-on voor procesbesturingssystemen.

Meer

brewmaxx LMS

Lijnbeheer voor vul- en verpakkingslijnen

In tegenstelling tot traditionele LMS-oplossingen, biedt brewmaxx LMS een snelle, eenvoudige en kosteneffectieve implementatie met gereduceerde sensortechnologie, licentievereisten en technische vereisten.

Meer

brewmaxx Visu-Recorder

Registratie en uitvoer van procesvisualisaties

brewmaxx Visu-Recorder is een speciale functie van het procesbesturingssysteem brewmaxx. Met deze optionele add-on kunnen processen met terugwerkende kracht worden gevolgd via de standaard gebruikersinterface.

Meer

brewmaxx Equipment Modules

Moderne technologie voor brouwerijen

De uitrustingsmodules van brewmaxx zijn contextspecifieke applicaties en optioneel beschikbaar als een add-on voor het procesbesturingssysteem brewmaxx.

Meer

brewmaxx Maintenance

Compacte oplossing voor onderhoudsbeheer met een hoge mate van individualisering

Een efficiënte onderhoudsplanning is essentieel om een maximale beschikbaarheid van de installatie te garanderen en te behouden. Door de add-on brewmaxx Maintenance biedt ProLeiT een compacte en parametreerbare oplossing voor het evalueren en plannen van alle onderhoudsactiviteiten.

Meer

brewmaxx Routing Management

Regelgestuurde routingorders

Het optioneel beschikbare brewmaxx Routing Management helpt met het integreren van regelgestuurde routingorders met dynamisch zoeken en toewijzen van routes in het orderproces.

Meer

brewmaxx Smart Operations

Mobile plant monitoring in real time

The brewmaxx Smart Operations for mobile end devices bring you closer to your machines, plants and automation processes. The applications therefore contribute significantly to greater efficiency and availability. Enjoy a substantial gain in mobility and flexibility when monitoring and controlling your plants in the future – locally, globally and holistically.

Learn more

De brewmaxx Integrate add-ons

brewmaxx Workflow

Workflow Management System

brewmaxx Workflow is een efficiënt MES-workflow-managementsysteem dat specifiek is afgestemd op de productieprocessen van brouwerijen.

Meer

brewmaxx Batch Cockpit

Het toegangspunt tot geïntegreerde batchanalyse

De add-on brewmaxx Batch Cockpit van ProLeiT is een software-oplossing voor meer transparantie en efficiënter installatiegebruik in de procesindustrie. De add-on is bedoeld voor het evalueren, verwerken en valideren van productiegegeven.

Meer


Uw contactpersoon voor de brewmaxx add-ons

Annika Bauer
Senior Offer Manager
E-mail: proleitsales.request@se.com