Plant Direct iT Maintenance

Compacte oplossing voor onderhoudsbeheer met een hoge mate van individualisering.

Een efficiënte onderhoudsplanning is essentieel om een maximale beschikbaarheid van de installatie te garanderen en te behouden. Door middel van de add-on Plant Direct iT Maintenance, biedt ProLeiT een compacte en parametreerbare oplossing voor het evalueren en plannen van alle onderhoudsactiviteiten. Individuele control modules, zoals kleppen, motoren en frequentieomvormers, en complete pakketeenheden, zoals compressoren, verpakkingsmachines of pasteurisatie-eenheden, kunnen duidelijk worden beheerd dankzij de intuïtief ontworpen oplossing.

Plant Direct iT Maintenance biedt de procesindustrie een reëel potentieel voor optimalisatie in verschillende opzichten: Dankzij de uitgebreide analysefuncties kunnen onderhoudspersoneel de onderhoudsobjecten onderzoeken op verschillende categorieën, waaronder bedrijfscycli, bedrijfsuren of de in elk afzonderlijk geval gedefinieerde servicecycli. Dankzij de add-on kunnen ploegleiders aan het begin van elke dienst een overzicht krijgen van welke onderhoudsactiviteiten zijn uitgevoerd en welke productie-eenheden in de nabije toekomst moeten worden behouden / onderhouden. Productiemanagers daarentegen profiteren van een grotere machine- en installatie beschikbaarheid en de daaruit voortvloeiende verhoging van de productiviteit.

Belangrijkste functies van Plant Direct iT Onderhoud:

 • Voorspelbaar onderhoud
  Weergave van de verwachte volgende onderhoudsdatum op basis van verzamelde gegevens
 • Uitgebreide analyse mogelijkheden
  Evaluatie van de frequentie en duur van bedrijfscycli, bedrijfsuren en gespecificeerde servicecycli. Desgewenst kan de database worden geëxporteerd naar Excel. Dit maakt een snel overzicht van vereiste reserveonderdelen en documentatie van de voltooide onderhoudsactiviteiten mogelijk.
 • Snelle plausibiliteitscontrole door visuele ondersteuning -
  Afwijkingen zijn snel en eenvoudig te identificeren
 • Talrijke keuzemogelijkheden -
  Bijvoorbeeld achterstallig onderhoud, verwacht onderhoud (elk volgens kalenderweken), alleen control modules met onderhoud, alleen control modules zonder onderhoud, alle control modules
 • Onderhoudsgegevens worden dagelijks en maandelijks opgeslagen
 • Duidelijke weergave van complexe installaties / installatiecomponenten -
  Voor elke control module kunnen eenvoudig en snel meerdere onderhoudsactiviteiten worden gepland
 • Aanzienlijke tijdsbesparing -
  Door bijvoorbeeld verminderde parametriseringseisen en het parametreren van onderhoudsactiviteiten via Excel
 • Platte gegevensstructuur en eenvoudige gegevensexport naar externe systemen (bijv. SAP)