Analytische dashboards voor brouwerijen

Als het aantal biermerken en biervarianten dat in een brouwerij wordt geproduceerd toeneemt, neemt ook het aantal recepten, materiaal parameters, bestellijsten, enz. toe. Altijd een "overzicht" behouden is een sleutelfactor voor succes als brouwerijen op een kostenefficiënte manier een grotere verscheidenheid aan producten willen produceren. Een degelijke en up-to-date database is in dit opzicht onmisbaar. De analytische dashboards van brewmaxx Integrate maken toegang tot relevante informatie in realtime mogelijk. Dankzij de intuïtief gestructureerde gebruikersinterface kunnen zelfs operatoren met weinig IT-kennis snel massadata evalueren en deze op een duidelijk gestructureerde manier presenteren. Grote hoeveelheden data kunnen binnen enkele seconden worden geëvalueerd en weergegeven. De gebruikersinterface is geoptimaliseerd voor verschillende eindapparaten (pc's, tablets, PDA's, enz.) en zorgt altijd voor eenvoudige bediening. De meervoudige selectietechnologie ontwikkeld door Qlik voldoet aan de huidige hoge bruikbaarheidsnormen. Diagrammen kunnen dynamisch worden gewijzigd zonder de feitelijke lay-out te wijzigen. Veelvuldig toegepaste instellingen of verzoeken (bv. onder de vorm van filters) kunnen gemakkelijk worden opgeslagen als een bladwijzer.

De analytische dashboards zijn een integraal onderdeel van brewmaxx Integrate en worden geleverd met vooraf geconfigureerde, brouwerijspecifieke lay-outs. Daaropvolgende uitbreidingen en individuele modificaties kunnen op elk moment en met weinig inspanning individueel worden uitgevoerd.

brewmaxx Integrate maakt de snelle evaluatie van massadata mogelijk terwijl er gefocust wordt op de belangrijkste informatie. Brouwerijen die zijn uitgerust met brewmaxx Integrate kunnen snel reageren op problemen vooraleer ze een probleem worden.