Analytics-dashboards

Business Intelligence (BI) dashboards kunnen de basis zijn voor bedrijfsbeslissingen. Een snelle toegang tot alle productiegerelateerde informatie kan een duidelijk concurrentievoordeel zijn, vooral voor productie-installaties met een groot aantal producten en productvarianten. Dit is de reden waarom zogenaamde analytische dashboards de volgende kenmerken moeten hebben:

  • eenvoudige interfacing
  • snelle creatie
  • snelle acceptatie
  • hoge, interactieve toegankelijkheid
  • makkelijk te gebruiken

Business Discovery is een geheel nieuwe manier van werken waarmee de zakelijke gebruiker zijn zaken onder controle houdt. In tegenstelling tot de traditionele BI, waar slechts een paar mensen betrokken zijn bij het creëren van inzichten, stelt Business Discovery iedereen in staat om inzicht te creëren. Het gaat om werkgroepen, afdelingen en complete bedrijfseenheden die toegang hebben tot de gegevens die ze nodig hebben om betere beslissingen te nemen. Met de technologie van Qlik kunnen bedrijven inzicht krijgen tot in de uiterste hoeken van hun organisatie, waardoor elke zakelijke gebruiker zijn werk efficiënter en sneller dan ooit kan doen. Alle gebruikers kunnen inzichten op maat maken die voldoen aan hun unieke zakelijke behoeften en tijdlijnen.

Als samenwerkingspartner van Qlik kunnen we u deze unieke functionaliteit bieden. Deze Qlik-technologie is een integraal onderdeel van onze oplossingen vanaf versie 9 en hoger. Verschillende Qlik-softwarecomponenten worden overwegend gebruikt in onze MES-oplossingen. Deze naadloze integratie in onze systemen en databases biedt onze klanten een verbeterde visualisatie van hun informatie en optimaliseert de presentatie van deze informatie op webgebaseerde en mobiele eindapparaten.